Kurs

  • Vad innehåller kurs? Du kan jobba med din garderob på egen hand! Online kurs ”Skapa din smarta garderob” kommer att hjälpa dig, steg för steg, att bygga din hållbara och smarta garderob.
  • Vad får jag i kurspaket? Tillgång till en digital plattform med 4 moduler som kommer att leda dig till din perfekta garderob. Vad mer får du en övningsbok med många praktiska övningar. Dessutom innehåller kursen tillgång till digitala material, i form av filmer, webbinär och mycket mer som är hjälpsamma vid, till exempel, färganalys eller stilanalys på egen hand. *Tillgång gäller 1 år från inköpsdatum.
  • Vad finns det för fördelar med kurs ”Skapa din smarta garderob”? Du hittar din personliga stil och lär dig vilka färger och snittar passar dig bäst. Vad mer skapar du smart och hållbar garderob som löser det ständiga problemet– ”jag har inget att ta på mig!”. Utöver det är du förbered för smart shopping. Vad är viktig gör du alla steg i kursen i din egen takt och du börjar upptäcka dig själv så småningom.
  • Pris: 500 kr