Paket Guide av din stil

  • Vad innehåller paketet? 1) Färganalys- vi hittar färger som passar dig bäst. 2) Siluettanalys – vi hittar plagg som bäst passar till din kropp. 3) Stilanalys- vi hittar din personliga stil som understryker att du är unik. 4) Konsultation- jag kommer att hjälpa dig med eventuella oklarheter efter du har fått din e-bok.
  • Hur gör man alla analyser? Du behöver bara skicka en selfie-bild och siluettbild samt svara på några frågor
  • Vad får jag i min e-bok?  1) En färgtyp och färgpalett med de färger som passar bäst just dig.  Dessutom får du exempel på färgkombinationer till din garderob och inspirations moodboard. 2) Din typ av siluett, allmänna råd för din kroppsbyggnad samt många plaggexempel. 3) En stilbeskrivning med råd om basgarderob, accessoarer samt nyckelplagg. Vad mer får du några moodboards med inspiration just för dig. 
  • Vad finns det för fördelar med paket ”Guide av din stil”? Du hittar din personliga stil som du passar och mår bra i. Vad mer lär du dig vilka plagg och färger som passar dig bäst och understryker din naturliga skönhet. Utöver det blir det betydlig lättare med shopping framöver eftersom du vet vilka plagg och accessoarer du ska välja. Sammanfattningsvis innehåller paket ”Guide av din stil” grundkunskap som är mycket bra att ha när du vill skapa en smart och hållbar garderob. 
  • Pris: 3000 kr