Paket Din garderob

Stylist online, smart garderob, basgarderob
  • Vad innehåller paketet? Välorganiserad garderob löser dagliga bekymmer med det ständiga problemet- ”jag har inget att ta på mig!”. Jag hjälper dig med garderobrensning och vi gör en plan för att bygga en smart garderob anpassad till dig och dina behov.
  • Hur gör man garderobrensning och planering? Först behöver du skicka en selfie-bild och siluettbild samt svara på några frågor. Därefter får du ett formulär med instruktion avseende garderobrensning. Som tredje steg träffas vi på en videokonferens och går genom din garderob.
  • Vad får jag i paket “Din garderob”? En e-bok med sammanfattning efter garderobrensning, din individuella garderobplan och outfits exempel med plagg från din garderob. Utöver det träffas vi på en videokonferens (ca 0,5 timme) och gör en genomgång av din garderob med diskussion avseende eventuella oklarheter.
  • Vad finns det för fördelar med paket “Din garderob”? Du skapar smart och hållbar garderob som löser det ständiga problemet- “jag har inget att ta på mig!” och minskar impulsiv shopping. Vad mer får du många outfits exempel med plagg från din garderob- en smart lösning som sparar din tid och hjälper dig vid olika tillfällen.