Paket Din garderob

  • Vad innehåller paketet? Välorganiserad garderob löser dagliga bekymmer med det ständiga problemet- ”jag har inget att ta på mig!”. Jag hjälper dig med garderobsrensning och vi gör en plan för att bygga en smart garderob anpassad till dig och dina behov. Utöver får du personal shopping av 5 plagg
  • Hur gör man garderobsrensning och planering? Först behöver du skicka en selfie-bild och siluettbild samt svara på några frågor. Därefter får du ett formulär med instruktion avseende garderobsrensning. Som tredje steg träffas vi på en videokonferens och går genom din garderob.
  • Vad får jag i paket ”Din garderob”? En e-bok med en kort analys (färg, siluett, stil), sammanfattning efter garderobsrensning, din individuella garderobsplan, 5 plagg (kläder och accessoarer) med aktiva och aktuella länkar samt outfits exempel för olika tillfällen. Utöver det träffas vi på en videokonferens (ca 0,5 timme) och gör en genomgång av din garderob med diskussion avseende eventuella oklarheter.
  • Vad finns det för fördelar med paket ”Din garderob”? Du skapar smart och hållbar garderob som löser det ständiga problemet- ”jag har inget att ta på mig!” och minskar impulsiv shopping. Vad mer får du många outfits exempel- en smart lösning som sparar din tid och hjälper dig vid olika tillfällen.
  • Pris : 4800 kr